10. Kouzelnické upomínkové předměty - - - 10. 7. - 31. 8. 2018 - UKONČENÁ


Máme tady prázdniny a také cestování na dovolenou.
Tato soutěž už tu sice jednou byla (asi před rokem a půl), ale nikdo se jí nezúčastnil. Takže ji zkusíme znovu :D

Určitě jste si na výletech po mudlovském světě všimlu, že v turistických obchodech mají různé pohlednice, dřevěné známky, razítka atp. z onoho místa, které si můžete na památku zakoupit. A tak mě napadlo, jaké kouzelnické upomínky si dovezete z dovolené vy?

Představte si, co by mohlo charakterizovat to místo a jak by mohla ta upomínka vypadat. Můžete nakreslit pohlednici nebo třeba upomínku vyrobit. A jelikož všichni nejsme umělci, tak prosím, abyste napsali o jakou upomínku se jedná a k jaké příležitosti/místu. Třeba jako já jsem na kamínky nakreslila koště, které by mohlo být k nějakému famfrpálovému zápasu, Moudrý klobouk pro prváky Bradavic jako upomínka na zařazování nebo třeba Relikvie smrti - no třeba je stánek u mostu, kde potkali bratři Smrt?

Aby šlo poznat, že se jedná o VAŠE dílo, tak bude označené/podepsané. Příklad si můžete vzít zde (ale ne, že vyrobíte to stejné!):



Vaše upomínkové předměty můžete posílat na sovinec AlisonD@email.cz s předmětem Předměty, jméno, kolej a to nejpozději do 31. 8. 2018.

Těším se na výtvory z celého kouzelnického světa!

Linny 😘

_____________________________

Přišel jeden příspěvek od Fotii, která si tím vysloužila 30 b.


Tak tohle je můj upomínkový předmět. Je to náhrdelník s přívěskem ve tvaru koštěte z česko-slovenského famfrpálového turnaje. Destička pod koštětem vždy ukazovala skóre dvou zápasících týmů.